در این مطلب از مجله آشپزی بهار دستور پخت پای سیب به روش سرخ کردن را ارائه می‌دهیم. البته اگر نگران سلامتی این دسر خوشمزه هستید، توصیه می‌کنیم آن را با روغن سرخ‌کردنی بهار الماس تهیه کنید.
مواد لازم برای خمیر پای:

آرد سفید ۱ پیمانه

کره سرد ۶ قاشق غذاخوری

آب یخ ¼ لیوان

نمک نصف قاشق چای‌خوری

شکر ۱ قاشق چای‌خوری

روغن سرخ‌کرنی 

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دلنوشته های من مدام بنویس Chris بازی سنج Kelly هارمونی فصول از ممبران تصفیه آب میگم و از دلم :) لوازم آرایشی مرجع فایل های دانشجویی و دانش آموزی پایگاه اطلاع رسانی رسمی محمد گودرزوند چگینی